bugün

entry'ler (12195)

12 nisan 2024 tff yabancı var hakemi kararı

içine pek sinmez tabi abber. Türk hakemleri olmadan bi hiç olduğunuzu bildiğiniz için içinize sinmiyor olabilir mi?

12 nisan 2024 tff yabancı var hakemi kararı

Bu hafta oynanacak 32. Hafta maçlarından sonra kritik maçlarda yabancı hakem olacakmış.
https://m.haberturk.com/t...evlendirecek-3677034-spor

Şimdi ofsayttan goller atıp yarım saat incelenip görüntüyle oynanarak haram goller atan, beleş penaltılar alan, rakibin attığı buz gibi golleri iptal edilen, katiyen kırmızı görmeyen ve türk hakemlerine güvendiğini açıklayan gese boku yedi. Şu an karalar bağlamışlardır.

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

S.kik şaibeli ligimizde s.ikik tetikçi hakemleriniz sayesinde ligi ilk sırada bitirip şl’ye katılmayı üstün başarı görüyorlar hahahaha. iyi de sheriff falan bile gidebiliyor şl’ye bu övünülecek üstün başarı değil. Önemli olan orada ne yaptığınız. Gidip elinize veriyorlar dönüyorsunuz. Sonra o beğenmediğin perşembe maça çıkıyorsun es keza. Orda da çekya liginde ısparta pragdan 4 yiyorsun. Ama sorsan gesem şl takımı doğası gereği, oralarda esip gürler, devleri perişan eder asgsakdllsk. Bizim topladığımız puanlar olmasa kaç eleme oynayıp da gidemeyecektiniz kim bilir. Şimdi diyeceksiniz ki bi de, sheriff bile gidiyor siz gidemiyorsunuz ne konuşuyorsun. Onu da ilk başta açıkladım zaten. S.ikik hakemleriniz sayesinde haram şampiyonluklar alıyorsunuz. Önceden de ufak tefek oluyordu ama son 6-7 yılda bu durum ayyuka çıktı. Federasyon ve siyasiler fenerbahçe’ye karşı çok katı bi tutum içerisinde yıllardır. Hangi takıma destek verdikleri de ortada.

7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı

“Ya tutarsa” mantığıyla çıktığımızı iddia etmek saçmalığın dik alâsı. 17-18 yaşındaki çocukların gs as kadrosunu yenmesini bekleyemez kimse. Böyle “ya tutarsa” olmaz abartmayın. Ayrıca o gençler o gün öğlen maç da yaptı kendi liginde. Bunun protesto olduğunu adınız gibi bilmenize rağmen hâlâ algı yapma peşindesiniz. Sahaya hiç çıkmasaydık bütün urfa masraflarını kulübe keseceklerdi, buna hakemlerin ve bylokçunun otel masrafları, gese takımının masrafları vs hepsi dahil. Ayrıca konu para da değil, yönetimin görevlerinden edilme maddesi vardı. Ağır yaptırımlar vardı kısaca. Protesto için de sahaya u19’u çıkarıp top dışarı çıktığında sahadan çekilecektik. Bunu fb’nin genç kaptanı ve sizin keram aktürkoğlu aralarında konuşmuş. Maça kim başlarsa topu dışarı atacakmış. Ama sizin şeref yoksunları atak yaptı, bizimkiler bırakmıştı zaten. Kerem aktürkoğlu’na helal olsun, gole kadar yerinden kıpırmadı, gol olunca sevinmeye gitmedi, top santraya gelince de arkadaşlarına el kol hareketi yaptı niye atmadınız dışarıya siz napıyorsunuz gibisinden. Hatta gram haz etmediğim mertens bile sevinçlere katılmadı. Ama geri kalan tüm topçularınız ağır karaktersiz olduğunu gösterdi.

Neyse, nasıl olsa ligde karşılaşacağız. Umarım gese o maça kadar puan kaybetmez. Umarım hiçbir topçusu sakatlanmaz. Kart cezalısı olmaz. Çok değil 1,5 ay kaldı sabredin.

fenerbahçelilerin galatasaraydan korkması

Deli konuşuyor, konuş deli.

ben fenerbahçeliyim

Fetöcü maklubesporlu olmak yerine, cumhuriyetin takımı olmaktır.

yunan takımından her zaman 3 tane gol yemek

3-2 olunca hevesin içinin en derinlerine kaçtı dimi? Ahahahahahahahahha. Turu geçtikten sonra da göreceğiz morarmış suratınızı.

görsel

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

Ahuehauehauheahue. Köy ligi çekyanın 65 milyon değeri olan ısparta pragtan 4 boru yiyen maklubesporun, hiç kimse karşısında tur şansı çok azhahahhaha.

hahahahahahahahahahaha

E oçocukları, siz kadro değeri 65 milyon olan ısparta pragı 3-2 yendiniz de noldu ilk maç? 4 tane soktular götünüze, hâlâ oturamıyorsunuz. Biz de siker geçeriz oly’i raad olun. Hadi siktirin gidin şimdi, sizi ilgilendiren bi durum yok.

ben galatasaraylıyım

Adamlar utanacağına bir de söylüyorlar vay amk.

keşke yunan galip gelseydi

Pensilvanyalı maklubecilerin hevesleri kursaklarında kaldı bakmayın siz. 3-2 olunca tatları kaçtı fransız döllerinin.
Ayrıca Oly’nin 110 milyon kadro değeri var ve muhtemelen turu geçeceğiz. Siz 65 milyon değeri olan ısparta prag’tan 4, iki maçta 6 yediniz ahuehuaheu.

11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı

Karton silkelen git hadi. 3-2 oldu. Göte girdi mi hahahahaha. Isparta pragdan 4 yiyen kekolar sizi.

olympiakos un fenerbahçe paylaşımı

Rövanşta biz de onlara yıldız koymayız olur biter. Yunan sözlüklerinde de panathinaikos taraftarı yazarlar başlık açar “Fenerbahçe’nin olympiakos paylaşımı” diye. Altına da entry girerler başarılar Fenerbahçe vurduğun gol olsun diye. Bu işler böyle. Burada da malum camianın taraftarları oly’i destekliyor haliyle.

ismail kartal

En çok eleştiren benimdir kendisini. Ama fred ve ferdi’nin sakatlık durumundan dolayı 11’de olmadığını belirtmek lazım. 90 dk oynarlarsa belki sakatlık nüksedebilir, lig maçlarından olurlar. Burda siktir çekilmesi gereken kişiler sağlık ekibi. Onların amk ben.

11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı

spoiler
her rakibiniz belçika'nın sikko lideri gibi değil.
dikkat edin.
spoiler

Çekya liginin 2.’si ile arasında 2 puan fark olan sikko çekya lideri ısparta prag’tan 4 yemek gibi mi mesela puhahahahahaha. Siz iflah olmazsınız. O gün de union’a bel bağlamıştınız. Bukalemun gibi renk değiştiriyorsunuz. Union geçen sene uefa’da çeyrek final oynamış, bu sene liverpool’u yenip, frankfurt’u almanya’da elemiş belçika lideridir. Siz kapışsanız ısparta prag’tan 4 boru yediğiniz gibi kim bilir kaç boru yerdiniz. Avrupa’da maçları sizin türk hakemleriniz yönetmediği için, siz folloş olurken biz devam ediyoruz. Futbolun katili türk hakemleriniz sayesinde sikik ligde şampiyon yapılıp şl’ye gitmeyi başarı sanıyorsunuz. Orda folloş olup elenince, hatta uefa’da bile ısparta prag gibi köy ligi çekya takımından iki maçta 6 yiyince beş para etmez bi takım olduğunuz yüzlerinize bi tokat gibi çarpıyor. Çarpıyor çarpmasına ama hâlâ o kadar pişkinsiniz ki konferans ligini küçümsüyorsunuz. Lan siz bu turnuvaya da layık değilsiniz ki. Isparta prag’dan 4 yiyen takım union, olympiakos, lille, hele hele aston villa, fiorentina gibi takımlardan daha büyük fark yer.

p.tesi efes’i, salı eczacıbaşı’nı, bugün gündüz halkbank’ı tutup, akşam da yunan olmypiakos’u tutacak bu turuncu vişneliler. Yazık size, döne döne bi hal oldunuz. Umarım fenerbahçem pire’den koyup florya’dan çıkaracak. Ha yenilirsek bile fark olmadığı sürece sorun yok. Kadıköy’de turu alırız. Başarılar.

9 nisan 2024 real madrid manchester city maçı

2. Dakikada öne geçen city’e, 12. Dakikada real cevap verdi. 1-1 devam ediyor. Gönlümüz kralın takımı real madrid’den yana. Bitir şu city denen şımarık dünkü bebe takımı.

Edit: yazarken 2-1 oldu. Helal. Statta çalan hala madrid gol müziğini bol bol duyarız bugün umarım.

2090 şampiyonlar ligi şampiyonu beşiktaş

bjk'nin şl alacağına inanabilirim 2090'da ama kusura bakmayın bu sene şl'yi barça alamaz amk imkansız. o yüzden bi geçerliliği yok bjkli kardeşlerim, boşa ümitlenmeyin. zaten daha 66 sene var, çoğumuz göremeyeceğiz siktir edin.

icardi nin fenerbahçe ye attığı gol

aynen sizin de gergin atamanla kaçtığınız gibi mi mesela?

7 nisandaki olaya korktular diyenler ağır orospu çocuğudur. tarihimizde sike sike bi hâl olduğumuz orospumuzdan mı korkacağız? bizimle federasyonunuz arasında olan bir şey. bu mallar da kendilerini nimetten sayıyorlar. bekle sıra size asıl 19 mayısta gelecek. kızlığını aldığımız sahaya gelip bi posta daha sikeceğiz sizi.

11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı

orospu evladı maklubeci fransız sikik beyoğlu yosmaları yazmasın. iki rum takımı yazan yosmalar özellikle.

icardi nin fenerbahçe ye attığı gol

olum siz salak mısınız? kimsenin sikinde olmayan formalite gol. mal mısınız siz amk. ama sizin unutamadığınız o kadar fenerbahçe golü var ki. tek tek yazsak buradan florya'ya yol olur. alex'in kafası ile kızlığınızı aldığı gol diyeyim en basiti susun amk.